tak jsem n900 přetaktoval na 900mhz, vše jde hezky rychle, dokonce videa youtube v prohlížeči a psx hry už jsou konečně hratelné ... uvidím jak to bude s baterií <!-- s:-) -->:-)<!-- s:-) --> budu průběžně informovat <!-- s:-) -->:-)<!-- s:-) -->
edit:
takze co se teploty tyce..... neprijde mi nejaka vetsi...
.... spotreba baterky je takrka stejna..... ona se frekvence cpu meni podle potreby.... tech 900mhz tam mam fakt jen kdyz je potreba jinak se takt meni podle zatizeni od 125mhz do 900mhz...
je potreba jak se to vezme.... napisu to asi takhle, prehodte si to na oneh 900mhz a pouzivejte par hodin, den.... pak bude tezke se zase vracet na 600mhz
>celkove je telefon rychlejsi, rolovani, hry, videa, psx emulace hratelna na vybornou, youtube videa nebo videa z jinych webu plynula.......
@lecicon
jinakt pretaktovat n900 je otazka na 15sec..... v baliku s taktovacima frekvencema mas na vyber v nekolika rozmezich od 125mhz do 650 az 900mhz, takt cpu se vzdy individualne meni podle potreby, takze pokud si tam nahodis jako ja 125az900 tak se ti frekvence bude menit podle potreby nemusis se bat ze pojede v kuse na 900 a sezere to baterii......... viz.maemo.org si lide co pouzivaji ten takt na kapacitu bat. nestezuji tez
btw. a i kdyby mi to melo sezrat dalsi hodinu z drahocene vydrze tak at, ta rychlost n900 me osobne za to stoji....